CAS tandarts administratie

Complan Administratie Service (CAS) is sinds 1986 een administratiekantoor gespecialiseerd in administratieve dienstverlening voor beroepen in de mondzorg.

Door onze jarenlange ervaring in deze sector zijn we in staat snel en duidelijk advies te geven bij specifieke vragen over tandartsadministratie. Derhalve hebben wij hebben een rapportage specifiek gericht op mondzorgpraktijken en waarnemers. Voor zaken waarbij een accountant of fiscaal jurist noodzakelijk is werken we samen met een al even ervaren accountantskantoor .

Tarieven

Wij werken volgens vaste tarieven. Deze staan in onze separate prijslijst vermeld. De tarieven zijn concurrerend zonder verrassingen achteraf. De letter S in CAS staat bij ons ook daadwerkelijk ergens voor. Daarom zullen we u bij bijvoorbeeld een kort telefonisch advies niet direct een factuur sturen. Zo doen we dat bij CAS.

Persoonlijk contact

Bij ons bent u geen nummer, we kennen u bij naam. CAS bestaat uit een klein team. Mede daardoor hebt u altijd een vast contactpersoon die bekend is met uw situatie.

 

CAS hoorn - Lepelaar 2b
register belastingadviseurs

Gespecialiseerd

tandartsadministratie
Onze cliƫnten zijn vrijwel uitsluitend tandarts. Derhalve hebben wij een rapportage specifiek gericht op de tandartspraktijk.

Persoonlijk

img-persoonlijkOmdat wij in een klein team werken kunt u verzekerd zijn van persoonlijke service. U bent bij ons geen nummer waardoor er adequaat op uw vragen kan worden gereageerd.

Duidelijk

duidelijk advies
Wij werken met vast overeengekomen tarieven. U staat dus niet voor financiƫle verrassingen. Immers u weet waar u aan toe bent.

Onze administratieve diensten voor tandartsen:

Nieuws

16-02-2017
Tijdklemmen kapitaalverzekeringen vervallen per 1 april 2017

De uitkering uit een kapitaalverzekering eigen woning (KEW) is ... lees meer

09-02-2017
Vanaf 21 jaar recht op volledig wettelijk minimumloon

De Eerste Kamer heeft de wijziging van de Wet minimumloon en ... lees meer

26-01-2017
Aanpassing voorstel Wet uitfasering pensioen in eigen beheer

Net voor het moment waarop de Eerste Kamer zou stemmen over het ... lees meer

19-01-2017
Proefprocedure box 3

Volgens artikel 1 van het Eerste Protocol (EP) bij het Europese ... lees meer

Meer nieuws

Nieuwe folder CAS

CAS in NL – beurzen en congressen

Kindertandheelkunde 2017

Na de winterstop, is het dan zo ver. Het eerste congres in 2017 waar CAS als standhouder aanwezig is. De website kindertandheelkunde2017 bevat meer informatie over het programma en de sprekers. Uiteraard informeren we op dit congres graag de honderden tandartsen,...

Welcome to the future

Welcome to the future.... Zo heet een populair dancefestival in de Zaanstreek, maar het is ook de titel van het symposium waar Complan Administratie Service aanwezig is met een stand. Voor aankomend tandartsen een informatieve dag over de ontwikkelingen in de toekomst...

Klimmen in het oosten

Na de spectaculaire kartraces met vooral paardenkracht in november is het in december een zaak van pure spierkracht tijdens het sponsor event van de Tandheelkundige faculteit Nijmegen: de Klimmuur bij Grip in Nijmegen. Het lijkt zo makkelijk, een soort Twister voor...

Pin It on Pinterest