CAS tandarts administratie

Complan Administratie Service (CAS) is sinds 1986 een administratiekantoor gespecialiseerd in administratieve dienstverlening voor beroepen in de mondzorg.

Door onze jarenlange ervaring in deze sector zijn we in staat snel en duidelijk advies te geven bij specifieke vragen over tandartsadministratie. Derhalve hebben wij hebben een rapportage specifiek gericht op mondzorgpraktijken en waarnemers.

Voor zaken waarbij een accountant of fiscaal jurist noodzakelijk is werken we samen met een al even ervaren accountantskantoor.

Tarieven

Wij werken volgens vaste tarieven. De tarieven zijn concurrerend zonder verrassingen achteraf. De letter S in CAS staat bij ons ook daadwerkelijk ergens voor. Daarom zullen we u bijvoorbeeld na een kort telefonisch advies niet direct een factuur sturen. Zo doen we dat bij CAS.

Persoonlijk contact

Bij ons bent u geen nummer, we kennen u bij naam. CAS bestaat uit een klein team. Mede daardoor hebt u altijd een vast contactpersoon die bekend is met uw situatie.

Contact

Complan Administratie Service
De Compagnie 33C
1689 AG Zwaag
Communicatie
Telefoon : 0229-285 333
Mobiel : 06-24 665 886
E-mail: rw@cashoorn.nl

Gespecialiseerd

Onze cliënten zijn vrijwel uitsluitend tandarts. Derhalve hebben wij een rapportage specifiek gericht op de tandartspraktijk.

Persoonlijk

Omdat wij in een klein team werken kunt u verzekerd zijn van persoonlijke service. U bent bij ons geen nummer waardoor er adequaat op uw vragen kan worden gereageerd.

Duidelijk

Wij werken met vast overeengekomen tarieven. U staat dus niet voor financiële verrassingen. Immers u weet waar u aan toe bent.

CAS in NL

CAS sponsort diverse evenementen die georganiseerd worden door studenten aan de faculteiten voor tandheelkunde in Nederland.
Ook is er regelmatig een beurs of symposium waar u het team van CAS tegen kunt komen. Een kleine selectie...
cas in nl

Karten met ACTA studenten

Het sponsor event was dit keer bijna een thuiswedstrijd; Kartcentrum Bleekemolen was de plaats van handeling. Na een hartelijke ontvangst door Lauren de nieuwe voorzitter van de Studentenvereniging Favervuta en een korte introductie over CAS door René was het tijd voor overalls en handschoenen... In twee races werd gestreden om de felbegeerde bokaal en fles bubbels waarbij dit jaar wonderwel niemand een blessure op heeft gelopen. Nadien een lekker buffet waar iedereen van heeft genoten, want ook aan de vergetariërs was gedacht. Bij vertrek hebben de studenten de beroemde goodiebag van CAS gekregen, waarmee de naamsbekendheid van CAS weer iets is toegenomen.

BBQ van TFVN

Inmiddels is het al bijna een traditie. Als sponsor wordt CAS al jarenlang uitgenodigd voor deze happening. De BBQ van TFVN luidt het einde in van het sudiejaar. Zo ook op 28 juni, locatie de tuin van de Faculteit Tandheelkunde in Nijmegen. Het was weer een topdag met stralende weer en de geur van gegrild vlees. Ook konden studenten bij CAS terecht voor vragen of advies met betrekking tot de start als waarnemer of startend tandarts. Kortom ook een leuke afsluiting van het seizoen voor CAS. TVFN graag tot de volgende keer.

Karten met Archigenes

Het was weer zo ver! Karten met Archigenes. Een jaarlijks terugkerend sponsor event waarvoor CAS graag de vlucht neemt naar Groningen. Ook dit jaar was het een spannende race waarbij in 2 heats gestreden werd om de wisselbeker. Helaas kon René dit jaar niet meedoen vanwege een hinderlijke klomp gips aan z'n been, maar dat mocht de pret niet drukken. De prijsuitreiking door Maud en René en de gesponsorde fles bubbels sloten de avond af. Vanzelfsprekend gingen de studenten naar huis met de startersfolder en een onverwoestbare sleutelhanger van CAS.

Waterski of nie

Het was al weken tropisch warm in Nederland. Global warming of niet, de dag dat het sponsor event "Waterskiën" plaatsvond was het zwaar bewolkt en een graadje of 15. Door lichamelijke beperkingen kon René dit jaar helaas niet met twee ski's onder de voeten het water op; Een kleine misstap en een stoeprandje was voldoende voor 6 weken loopgips. Na het waterskien was er een heerlijke grillburger met sla en frietjes. Het was een gezellige dag, mede door de gastvrije ontvangst door het bestuur van TFVN en iets later dan gepland zijn René en chauffeur Ronald weer vertrokken richting Zaandam.

Dental Expo 2018

Het is al weer bijna zo ver; De grootste beurs voor beroepen in de mondzorg is aanstaande. Dental Expo is ook voor CAS een mooie gelegenheid om met de doelgroep in contact te komen. Daarom wordt onze stand tot de maximale grootte opgebouwd en hebben we een ruime voorraad incentives, koffie en koekjes klaarstaan.

De Startende Tandarts

Je hebt van die dagen dat alles mee lijkt te zitten. Prachtig weer, een mooie locatie en ongeveer 300 aankomend tandartsen die wellicht van de service van CAS gebruik willen maken. Daarom wilden we graag dit event -kickstart360- van DeStartendeTandarts.nl bijwonen. Dit keer had René assistentie van Ronald; sinds jaren aanspreekpunt voor onze marketing en digitale communicatie.