CAS tandarts administratie

CAS neemt uw zorg uit handen. Omdat u specialist bent op gebied van het gebit, en wij specialist zijn in tandarts administratie.

Wij ondersteunen tandartsen bij hun administratieve werkzaamheden. Doordat wij ons hebben gespecialiseerd op de administratieve ondersteuning van tandartsen hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd binnen deze branche.

Door de jaren heen weten wij welke specifieke administratieve problemen zich voordoen in een tandartsenpraktijk. Nog belangrijker: wij weten hoe wij deze voor u kunnen voorkomen en uw administratie op een adequate manier kunnen doen.

Doordat wij onze kwaliteit willen waarborgen en u van zo goed mogelijke adviezen willen voorzien, werken wij al vele jaren samen met een gerenommeerd accountants-/belastingadviesbureau in Amersfoort. Hierbij kan zowel een accountant als een fiscaal jurist worden ingeschakeld.

CAS hoorn - Lepelaar 2b

Gespecialiseerd

tandartsadministratie
Onze cliënten zijn vrijwel uitsluitend tandarts. Derhalve hebben wij een rapportage specifiek gericht op de tandartspraktijk.

Persoonlijk

persoonlijk contact
Omdat wij in een klein team werken kunt u verzekerd zijn van persoonlijke service. U bent bij ons geen nummer waardoor er adequaat op uw vragen kan worden gereageerd.

Duidelijk

duidelijk advies
Wij werken met vast overeengekomen tarieven. U staat dus niet voor financiële verrassingen. Immers u weet waar u aan toe bent.

Onze administratieve diensten voor tandartsen:

Nieuws

19-10-2016
Kosten onderneming niet aftrekbaar als persoonlijke verplichting

Uitgaven voor scholing kunnen onder voorwaarden een aftrekpost vormen Lees meer..

13-10-2016
Pand ondernemer was keuzevermogen

Een ondernemer kan in het algemeen zelf bepalen of hij een Lees meer..

Meer nieuws

CAS in NL – beurzen en congressen

Dental Expo 2016 met nieuwe beursstand

Dental Expo was dit jaar extra bijzonder. CAS stond er namelijk met een compleet nieuwe stand. De stand is volledig in de huisstijl van CAS ontworpen. Op deze driedaagse beurs hebben we uiteraard veel tandartsen en mondhygiënisten gesproken en kunnen adviseren. Een...

Sponsor event Tandheelkundige faculteitsvereniging Nijmegen

Sinds enige tijd is CAS sponsor van de Tandheelkundige faculteitsvereniging Nijmegen. Dat houdt ook in dat je als sponsor leuk meedoet als men je uitnodigt voor het gesponsorde event. In plaats van een veilige golf clinic zoals vorige keer was het dit jaar als sponsor een stuk zwaarder.

PARO 2015, vakmensen treffen elkaar weer

PARO 2015 was een zeer geslaagde vakbeurs geweest voor CAS. We hebben op de stand diverse mondhygienisten en tandartsen mogen verwelkomen waarvan een aantal zeer geïnteresseerd was in de diensten van Complan Administratie Service. De kans is daarom groot dat u CAS ook...