CAS tandarts administratie

Complan Administratie Service (CAS) is sinds 1986 een administratiekantoor gespecialiseerd in administratieve dienstverlening voor beroepen in de mondzorg.

Door onze jarenlange ervaring in deze sector zijn we in staat snel en duidelijk advies te geven bij specifieke vragen over tandartsadministratie. Derhalve hebben wij hebben een rapportage specifiek gericht op mondzorgpraktijken en waarnemers. Voor zaken waarbij een accountant of fiscaal jurist noodzakelijk is werken we samen met een al even ervaren accountantskantoor .

Tarieven

Wij werken volgens vaste tarieven. Deze staan in onze separate prijslijst vermeld. De tarieven zijn concurrerend zonder verrassingen achteraf. De letter S in CAS staat bij ons ook daadwerkelijk ergens voor. Daarom zullen we u bij bijvoorbeeld een kort telefonisch advies niet direct een factuur sturen. Zo doen we dat bij CAS.

Persoonlijk contact

Bij ons bent u geen nummer, we kennen u bij naam. CAS bestaat uit een klein team. Mede daardoor hebt u altijd een vast contactpersoon die bekend is met uw situatie.

 

CAS hoorn - Lepelaar 2b
register belastingadviseurs

Gespecialiseerd

tandartsadministratie
Onze cliënten zijn vrijwel uitsluitend tandarts. Derhalve hebben wij een rapportage specifiek gericht op de tandartspraktijk.

Persoonlijk

persoonlijke service administratieOmdat wij in een klein team werken kunt u verzekerd zijn van persoonlijke service. U bent bij ons geen nummer waardoor er adequaat op uw vragen kan worden gereageerd.

Duidelijk

cas hoorn
Wij werken met vast overeengekomen tarieven. U staat dus niet voor financiële verrassingen. Immers u weet waar u aan toe bent.

Onze administratieve diensten voor tandartsen:

Nieuws

09-11-2017
Maatregelen uit regeerakkoord opgenomen in Belastingplan 2018

De staatssecretaris van Financiën heeft een nota van wijziging op het ... lees meer

02-11-2017
Schijfgrenzen en tarieven IB 2018

Bij de Tweede Kamer is het Belastingplan 2018 in behandeling. De ... lees meer

26-10-2017
Bedragen minimumloon per 1 januari 2018

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de bedragen van ... lees meer

19-10-2017
Liever een oude auto van de zaak?

De werknemer met een auto van de zaak wordt geconfronteerd met een ... lees meer

Meer nieuws

Nieuwe folder CAS

Folder voor starters

CAS in NL – beurzen en congressen

BBQ met TFVN

Bij TFVN is de BBQ traditie bij de afsluiting van het studiejaar. Als sponsor van de TFVN waren we uitgenodigd om gezellig langs te komen. Hoewel we de veganistenlobby een warm hart toedragen ("leven en laten leven"), gaan we met plezier naar het mooie Nijmegen...

Bowlen met Al Dente

Na alle ontberingen bij de sponsor events van vorige jaar is René helemaal klaar voor het nieuwe seizoen... en hij heeft mazzel. Geen abseilen, speleologie zonder zaklamp of andere extremen. Nee, gezellig een avondje bowlen met de studenten van Al Dente/Archigenes uit...

Kickstart360

Je hebt van die dagen dat alles mee lijkt te zitten. Prachtig weer, een mooie locatie en ongeveer 300 aankomend tandartsen die wellicht van de service van CAS gebruik willen maken. Daarom wilden we graag dit event -kickstart360- van DeStartendeTandarts.nl bijwonen....

Pin It on Pinterest