Je hebt van die dagen dat alles mee lijkt te zitten. Prachtig weer, een mooie locatie en ongeveer 300 aankomend tandartsen die wellicht van de service van CAS gebruik willen maken.
Daarom wilden we graag dit event -kickstart360- van DeStartendeTandarts.nl bijwonen. Dit keer had René assistentie van Ronald; sinds jaren aanspreekpunt voor onze marketing en digitale communicatie.

Tijdens dit congres konden de starters zich voor laten voorlichten tijdens diverse seminars en lezingen door vooraanstaande experts uit het hele land.
We hebben een aantal leuke gesprekken gevoerd en kennis gemaakt met andere bedrijven die zich richten op beroepen in de mondzorg.

cas in NL kickstart360Na het formele gedeelte was er aansluitend een boottocht over het IJ (het binnen- en buiten IJ voor de kenners) waarbij we in een ontspannen setting nog diverse bekenden hebben gezien.
Als afsluiting was een deel van de Sky Lounge van het Hilton gereserveerd voor de deelnemers aan Kickstart360. Leuk dat we daar ook eens geweest zijn.
Zo kon het gebeuren dat we iets later dan gepland weer naar huis reden, voldaan en vol indrukken van deze unieke congres

Tenslotte nog een grote pluim voor de organisatie van Kickstart360 en in het bijzonder Joanne, Stephan en Stanley. Jullie hebben in een korte tijd een serieus platform gerealiseerd voor startende tandartsen. Mede door jullie organisatietalent hebben wij, maar waarschijnlijk alle deelnemers een bijzondere dag meegemaakt.

Pin It on Pinterest